Sommerbutikken AS - Flytebrygge Økonomipakke

Flytebrygge EkoSmart 600x240cm

Sommerbutikken AS - Aluhaven MAX1

Flytebrygge EkoSmart 800x240cm

Aluhaven Flytebrygge EkoSmart 4m med Landgang (UTGÅTT)

Dette er et skikkelig kvalitetsprodukt - en lettvektsbrygge i tungvektklassen! Flytebryggen måler 2,4 x 4,0 meter + landgang på 1,0 x 4,0 meter. Leveres klar til bruk. Oppdriftskraft på 1200kg, egenvekt på 330kg og flytehøyde på 38cm. Det er montert faste fortøyningsfester på hvert hjørne av flytebryggen, slik at man enkelt kan fortøye fritidsbåten. Forankringsfester for feste til moring finnes også i hvert hjørne. Ramme i saltvannsbestandig aluminium 6060-T6 og langsgående EkoSmart kjernefuru fra Norrland i Sverige, dimensjon 120x28mm. Les mer om treverket i produktbeskrivelsen lenger ned på siden. Alle bolter, skruer, muttere og skiver som er brukt er laget i syrefast A4 (saltvannsbestandig). Materialene som er brukt er miljøvennlige: det er ingen giftstoffer og alt materiale er gjenvinnbart.

Våre båtbommer og fortøyningsbommer i aluminium kan koples til flytebryggen uten å borre hull i bryggen. Monteres rett inn i aluminiumsprofilen på bryggen. Se varekode AL-01

Landgangen festes som standard på bryggens kortside, men ekstra feste for montering til langsiden kan kjøpes for tillegg i prisen: NOK 1995 inkl. mva.

Integrert fenderlist kan kjøpes som tilbehør ved bestilling. Fenderlisten er UV-bestandig, marinkvalitet og fabrikkmontert på begge sider. NOK 3295 inkl. mva.Aluhaven pullerter kan bestilles for NOK 895 stk til erstatning for medfølgende forankringsfester.

Forankringskjetting kan bestilles pr. løpemeter (3 x dybden).  Pris NOK 159 inkl. mva pr. løpemeter (13mm). Sjakkel (16mm) - NOK 89 inkl. mva stk.


Bestilling kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

37450,00 kr 29960,00 kr
Ikke på lager
SKU
ALU104050

Kjernefuru fra Norrland i Sverige: Et miljøvennlig valg som holder høy kvalitet. Treverket er hentet ut fra tettvoksende skoger i Norrland, der kun de beste råvarene brukes. Kjernefuruen gir en naturlig beskyttelse mot råte og får en vakker gråtone med tiden. Inneholder ingen giftige stoffer, ettersom den er ubehandlet. Et rent naturprodukt som er perfekt for sol og bading.

Pontongene som er brukt er laget i UV-stabiliserende, High-density Polyethylene HDPE med høy bruddstyrke. Testet mot slag og fall i temperaturer ned til minus 20 grader celsius. Bruddstyrke i festepunkt er drøyt 300kg. Hver pontong har en oppdrift på 100kg. Materialet som er brukt er 100 % gjenvinnbart. 10 års garanti.

Kjetting til moring bør være 3 ganger så lang som dybden i vannet - anbefalt størrelse for kjetting er 13mm og anbefalt størrelse for sjakler er 16mm. Dette medfølger ikke

Flytebryggen er produsert i Sverige.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Aluhaven Flytebrygge EkoSmart 4m med Landgang (UTGÅTT)
Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!