Putekasse i teak - Sommerbutikken AS

Putekasse i teak

Sommerbutikken AS - Ribbevegg

Ribbevegg med pull-ups bar, turnringer og huskesete - serie 110

Ribbevegg med dipsstativ og pull-ups bar - serie 710

En treningsstasjon som består av ribbevegg med dipsstativ og pull-ups bar/stativ. Dette gjør ribbeveggen meget fleksibel ved at du har gode forutsetninger for trening av blant annet triceps-, bryst-, skulder - og magemuskler. Pull-ups baren/stativet og dipsstativet kan monteres på alle ribbene i ribbeveggen slik at høyden passer til enhver. Stativene monteres/demonteres veldig enkelt til ribbene med 4 stk festekroker (4 mm). På innsiden av alle festekroker er det filt som forhindrer skader/riper på ribbene.

Pull-ups baren er roterbar og kan av den grunn også brukes som stativ til vektstang med en maks vekt på 90 kg. 
Sterk metallkonstruksjon med en rammeprofil på 40 x 50 mm - pulverlakkert i svart matt farge.
6 stk håndtak med godt grep gjør det mulig å gjøre pull-ups med både smalt og bredt grep. Dipsstativet har en stabil metallkonstruksjon med en rammeprofil på 40x50 mm og metallsterkhet: 2 mm. Armlenene og ryggstøtten er laget av mykt polyuretanskum, noe som gjør at dipsstativet er meget komfortabelt, har god polstring, er svært holdbar og enkel å vedlikeholde. De fire håndtakene er slitesterke, har godt grep og er behagelige å holde i.

Treningsstasjonen passer også ypperlig for barna - gjennom lek kan de videreutvikle sin koordinasjon, spenst og styrke. Ribbeveggen passer like godt hjemme som på kontoret, da den ikke tar mer plass enn 1 kvm. Ribbeveggen består av 9 stk ovale ribber laget av bøk (oljet for hånd) og en kraftig metallkonstruksjon i svart matt farge - noe som gjør ribbeveggen meget holdbar. Ribbeveggen monteres enkelt til veggen ved hjelp av 6 stk veggfester. Det er viktig at veggen tåler ribbeveggens belastning. 

Pakken inkluderer:   
- Ribbevegg (9 stk ovale ribber i tre 30x40 mm, metallkonstruksjon med rammeprofil 40 x 50 mm) 
- Pull-ups bar/stativ 
- Dipsstativ med ryggstøtte
- Materialer for montering (materialer for veggmontering er ikke inkludert, da hvilke materialer som vil egne seg best avhenger av hvilken type vegg ribbeveggen skal festes til)

Ribbeveggene/treningsapparatene oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at ribbeveggene ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 

10595,00 kr 8476,00 kr
På lager
SKU
BEK-712B

Spesifikasjoner: 
Maks brukervekt: 150 kg 
Bredde: 67 cm 
Høyde: 2,40 m
Minimum takhøyde: 2,50 m 
Montering: til vegg
Vekt: 38 kg 
Farge: svart matt med ribber i trefarge (bøk)
Materiale: metall, bøk
Garanti for metalldeler: 10 år
garanti for andre deler: 2 år 

Leveres i 4 pakker.
1.stk. kollinummer 35
1.stk. kollinummer 34 (Pakkemål 36x19x9cm)
1.stk. kollinummer 47 (Pakkemål 123x42x12cm)
1.stk. kollinummer 33 (Pakkemål 62x85x13cm)

Europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr: 
Ribbeveggene/treningsapparatene oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at ribbeveggene ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Ribbevegg med dipsstativ og pull-ups bar - serie 710
Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!