Sommerbutikken AS - Utendørs Treningspark BeStrong

Utendørs Treningspark 42kvm

Sommerbutikken AS - Treningspark for utendørs trening BeStrong

Utendørs Treningspark 50kvm

Utendørs Treningspark 49kvm

BeStrong utendørs treningspark 49kvm er en mellomstor pakke med utendørs treningsapparater som hovedsakelig trener overkropp, kjernestyrke og ben. Opptil 20 personer kan trene samtidig med 1:1-hvileperiode på de 10 ulike apparatene. Alle våre BeStrong-treningsapparater leveres i standard RAL-farger som sort RAL 9005 og grønn RAL 6018. Vi leverer alle andre RAL-farger til samme pris om ønskelig. Vi anbefaler, og kan levere gummimatter som underlag, men man kan også bruke bark eller sand. Alle treningsparkene er TÜV-godkjente og leveres med informasjonstavle. Elementenes totalvekt er cirka 340kg.

Inkluderte treningsapparater:
- Rett Pull-up bar
- Lav, rett pull-up bar
- Dips-stativ
- 2 stk. Kombinert pull-up bar
- Rygghev-stativ
- Benk for magetrening
- 3 stk."Trappetrinn"
- 2 stk. Push up-elementer

Se mer informasjon lenger ned på siden.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr  79 950,00 kr  63 960,00
Bestillingsvare
SKU
BES49

Bak hver TÜV-godkjente BeStrong-treningspark ligger det over 15 års erfaring og alle detaljer er nøye gjennomtenkt. Treningsparkene er utviklet i samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere og trenere. Med muligheter for å selv tilpasse vanskelighetsgraden vil denne typen trening passe de fleste og vi kan anbefale våre treningsparker til idrettsforeninger, skoler, parker og privatpersoner.

Bestrong-appen som er tilgjengelig for både IOS og Android tilbyr et bredt spekter av øvelser og programmer med videoer som viser hvordan øvelsene skal gjøres. Brukerne kan velge mellom øvelser og treningsprogrammer som tar for seg styrke, kjernestyrke, balanse, utholdenhet, hurtighet, spenst og skadeforebyggende trening. Det store utvalget av øvelser og programmer gjør det hele mer interessant - og ikke minst enklere å komme seg opp fra sofaen.

Standard utførelse på alle de utendørs treningsparkene er pulverlakkert stål i fargene sort RAL 9005 og grønn RAL 6018, men alle andre RAL-farger kan benyttes uten at det vil ha noen innvirkning på prisen. Leveringstiden kan bli noe lenger ved å velge andre RAL-farger enn standardfargene.

Som underlag kan vi levere gummimatter eller man kan selv gå til anskaffelse av sand eller bark.

Vi leverer over hele landet. Ta kontakt for bestilling eller andre henvendelser:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Utendørs Treningspark 49kvm
Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!