Barglobus Venere Antigua - modell Z.51ANT

Barglobus Venere Antigua - modell Z.51ANT

Barglobus modell 31 blue ocean - Sommerbutikken AS

Barglobus Minerva Blue Ocean - modell Z.31.A

Barglobus Minerva - modell Z.31

Barglobus Minerva Z.31 er en elegant barglobus fra Zoffoli med en total diameter på 50cm. Globusen rommer 3-5 flasker av normal størrelse i tillegg til glass inne i kulen. Kulen har en diameter på 40cm og kan roteres. I tillegg til plass inne i kulen har modellen plass til flere flasker og glass på hyllestativet under.  Kulen er laget i cellulose/polymer, hyller av laminert MDF og håndlagede kastanjefargede ben i solid hardtre. Leveres med hjul.

Dimensjoner: 50x50x93cm (LxBxH).
Diameter kule: 40cm.
Kart:  XVI Century Map

Produsert i Toscana, Italia.

kr 3 295,00 kr 2 636,00
Ikke på lager
SKU
ZOF.31

Vi tilbyr barglobuser av det verdenskjente merket Zoffoli (italiensk fabrikat). Barglobusene er særdeles vakre og vil komme til hygge og nytte i ethvert hjem eller bedriftslokale. Våre modeller finnes i forskjellige størrelser og utforminger og vi importerer direkte fra produsenten i Firenze i Italia.

Zoffoli's produkter er designet og produsert ved firmaets eget anlegg i Toscana,  Italia. Godt assistert av moderne teknologi er produktene laget med den største respekt for de stolte håndverkstradisjoner som dette området alltid har vært kjent for.

En tradisjonell barglobus setter sitt preg på stuen, hotellresepsjonen, restauranten, kontoret eller i resepsjonen! 

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!