Sommerbutikken AS - 850 Wood Indoor ITTF

Bordtennisbord Cornilleau 850 Wood ITTF Indoor

Sommerbutikken.no - Racket Tacteo 30

Racket Tacteo 30

Biljardbord & Bordtennisbord Ascona (Utendørs & Innendørs)

Biljardbord & bordtennisbord Ascona er et kvalitetsbord du kan bruke både utendørs og innendørs. Den innovative løsningen gjør at du har både et biljardbord av høy kvalitet, men også et bordtennisbord ved å legge på den tilhørende platen. Ascona-modellen har et lett og moderne design med sine føtter i anodisert metall. Det har i tillegg justerbare føtter for å kompensere for ujevnheter ved f.eks utendørs bruk. Totalvekt er 175kg.

Som biljardbord:
Bordet har en 15mm tykk naturskiferplate som allerede er installert. Skiferplate er det underlaget som gir den jevneste og beste spillopplevelsen. Platen er trukket med en vannavstøtende biljardduk av høyeste kvalitet. De justerbare føttene på bordet kan raskt komme til nytte hvis det skal spilles biljard utendørs på ujevne underlag (f.eks på steinheller, gress, platting). Bruk gjerne et vater for å sikre at bordet står rett. 
Ballfangerne er uttrekksbare og kan skjules når bordet benyttes til andre formål enn biljard.

Som bordtennisbord:
Ved å legge på den todelte aluminiumsdekselplaten kan biljardbordet raskt gjøres om til spisebord/ arbeidsbord eller brukes til bordtennis. Dekselplaten er steinfarget og lettstelt. Det medfølger et bordtennissett som er utviklet for dekkplaten. Små ujevnheter i underlaget spiller ikke like stor rolle for spillopplevelsen når det spilles bordtennis, men beina kan enkelt justeres for å få bordet i vater.

Monteringen gjøres på kort tid. Bordplaten kommer i hel del, det er kun beina som må monteres til bordets underkonstruksjon.
Alle komponenter er vannavstøtende. Se størrelser nedenfor.

*Benkene som er avbildet medfølger ikke, men kan kjøpes i tillegg. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken 

kr 39 990,00 kr 31 992,00
På lager
SKU
BIL-Wi518001

Ytre mål: 208x117x76cm (LxBxH)
Spillmål: 180x90cm
Størrelse (Emballasje): 224x133x36cm.

Totaltvekt: 175kg.

Vi sender over hele landet! Ring oss på tlf. 66917320 for spørsmål og bestillinger.

Anmeldelser

Files