Lysthus og paviljong fra Sommerbutikken AS RKC

Lysthus Kragerø 21 m2

Sommerbutikken AS - Reol G-Max Basic Corner

Reol G-Max Basic Corner

Brannstige - Sertifisert

Veggmontert brannstige i sjøvannsbestandig natureloksert aluminium leveres med 10-års garanti. Brannstigen fremtrer som en list på veggen (BxD:68x67mm) og løses ut til en anvendelig brannstige ved å trekke ut en splint. Stigen kan leveres med splintutløser for flere etasjer, slik at man kan få adkomst til rømningsstigen fra flere steder. Festes rett på veggen og det er forhåndsborrede hull for hver 90. centimeter. Alle stiger opptil 660cm leveres i en hel lengde. Trinnavstand er 30cm og ytre mål når stigen er utfelt er 39,1x6,7cm.


Produktet er norskprodusert og utviklet i samarbeid med Hydro Aluminium Profiler med hensyn til stabilitet og vektbelastning. Modellen er testet av SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt og tilfredsstiller de krav som stilles i Norge. Velg lengde på brannstigen i rullgardinmenyen nedenfor.

Velg riktig lengde: Rømningsstigen bør starte cirka 2/3 opp langs vinduet og slutte cirka 50-100cm over bakken.

Stigene kan leveres i hvit farge - trykk her for å se priser på hvite stiger.

Bestilling kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr  1 695,00 kr  1 356,00
På lager
Only %1 left
SKU
ALU61150

Sikkerhet er viktig! Akkurat som røykvarslere bør alle hjem ha rømningsveier tilgjengelig. En veggmontert brannstige er en billig investering som kan redde liv. Brannstigen festes rett på veggen gjennom ferdigborrede hull med medfølgende skruer for treverk. Stigen fremstår som en beskjeden list på veggen når den ikke er i bruk. Ved bruk trekker man enkelt og greit ut en splint slik at stigen foldes ut på veggen. Det er mulig å få stigen med flere splintutløsere slik at man kan entre brannstigen fra flere steder. Vi leverer hjem til deg over hele landet. Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe, så svarer vi gjerne på spørsmål.Anmeldelser
Skriv til oss
Skriv til oss, så vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.