Sommerbutikken AS - Garasjetelt og Lagringstelt Odden Mini

Garasjetelt "Stokke" 3,0 x 4,6 m Grønn (13,8kvm)

Sommerbutikken AS - Lagertelt

Garasjetelt Alaska 3,7 x 6,1 m - AccelaFrame (22,6kvm)

Garasjetelt/Lagertelt Fagerstrand 4,0 x 6,1 m (24kvm)


Garasjetelt Fagerstrand har et svært alpint tak som gjør at snøen sklir av taket og ikke blir liggende. Dette er et stort og romslig garasjeltelt/lagringstelt på 396x610x365m med en døråpning med høyde på 242cm. Leveres med rammeverk i kraftig stål Ø42mm, duk av UV-behandlet polyetylen 212 gram i grå farge og med nødvendig forankring (6 stk. jordspyd). Dobbel glidelås i front og endevegg uten glidelås på andre siden. Egner seg som garasje eller et større lagringstelt. Se mer informasjon lenger ned.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 5 995,00 kr 4 796,00
Ikke på lager
SKU
SL62693

Spesifikasjoner
Bredde: 396cm
Dybde: 610cm
Høyde: 365cm
Dørhøyde: 242cm
Dørbredde i bunn: 380cm
Dørbredde i topp: 273cm
Vegghøyde: 184cm
Duk: Polyetylen 212 gram, 3-lags ripstoff, vanntett
Forankring: 6 stk. jordspyd
Farge: Grå
Antall dører: 1 stk. (i front)
Behandling av stål: Pulverlakkert
Vekt: 106kg
Størrelse kolli: 130x60x48cm
Kollinummer: 62693
Monteringsanvisning: Inkludert

Råd og tips angående montering og bruk:
- Hovedregelen i Norge er at du ikke trenger å søke godkjenning for å sette opp mindre garasjetelt. Telt er midlertidige konstruksjoner og regnes ikke som et permanent bygg.
- Sørg for at teltet står i vater – da tåler konstruksjonen mer.
- Montèr gjerne teltet oppå bjelker på hver langside og skru bena fast ned til bjelkene, så får du en stivere konstruksjon.
- Finn en plass der teltet står mest mulig i le for vinden. Det er ditt ansvar at teltet plasseres på et egnet sted.
- Sørg for at teltet er godt forankret slik at det står stødig i vinden. Bruk flere jordankere og forankre teltet sikrere der det er behov. Det er ditt ansvar at teltet forankres godt nok for vær og vind.
- Ikke stram duken rundt rammeverket for hardt. Stram så duken bretter seg rundt rammeverket. Du skal enkelt få en finger mellom duken og rammeverket der duk og rammeverk har kontakt.
- Ikke lagre ting inntil duken. Det gir friksjon og vil skade duken over tid.
- Vær forsiktig når du pakker sammen duken. Det er best å rulle den sammen. Unngå å brette duken slik at det kan oppstå skader. Både montering og demontering av duken bør skje når det er plussgrader utendørs.
- Ikke lagre ting inne i teltet som ikke tåler fuktig luft. Ved temperaturendringer - spesielt om våren og høsten - blir det kondens i telt.
- Fjern snø som ligger langs teltet. Hvis snøen legger seg i høyden langs teltduken vil det presse på duk og rammeverk. Det er ditt ansvar å sørge for at teltet ikke blir skadet.
- Fjern snø som blir liggende på taket med en gang. Det er ditt ansvar å sørge for at teltet holdes fritt for snø og ikke pådrar seg skader.
- Hvis du er uheldig og får en rift i duken kan du bruke gaffa tape på begge sider for å dekke sprekken. Skift duken ved store skader.
- Sørg for at ikke kun en side av hovedduken står «mot sola» (syd/vest) hele tiden. Det vil si: bytte dette hvert år slik at siden som står mot nord/øst ett år, står mot syd/vest neste år. Ved å gjøre dette fordeles belastningen på hele duken og duken slites ut langsommere.
- Gjør deg generelt kjent med produktet og ta kontakt om det oppstår spørsmål til montering, bruk eller oppbevaring.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!