Globus modell 802 - Sommerbutikken AS

Globus - Modell 802

Globus modell 913.01 - Sommerbutikken AS

Globus - Modell 906/I22.05

Globus - Modell 913.01

Globus fra Zoffoli som passer perfekt på et bord, en hylle eller et skrivebord. Kartet har utrolige detaljer når det kommer til land, større byer, elver, hav og fjell. 33 cm i diameter. Farge: lyseblå. Globusen leveres med trefot og ramme i aluminium. Landene er på orginalspråket med engelsk oversettelse. Globusen er perfekt for å dekorere et rom i klassisk stil, men passer også i rom som har en moderne stil. Globusen egner seg i tillegg ypperlig som gave. 

kr  2 195,00 kr  1 756,00
Bestillingsvare
SKU
ZOF913.01

Vi tilbyr barglobuser og globuser av det verdenskjente merket Zoffoli (italiensk fabrikat). Barglobusene er særdeles vakre og vil komme til hygge og nytte i ethvert hjem eller bedriftslokale. Våre modeller finnes i forskjellige størrelser og utforminger og vi importerer direkte fra produsenten i Firenze i Italia.

Zoffoli's produkter er designet og produsert ved firmaets eget anlegg i Toscana,  Italia. Godt assistert av moderne teknologi er produktene laget med den største respekt for de stolte håndverkstradisjoner som dette området alltid har vært kjent for.

En tradisjonell barglobus setter sitt preg på stuen, hotellresepsjonen, restauranten, kontoret eller i resepsjonen! 

Anmeldelser
Skriv til oss
Skriv til oss, så vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.
Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!