Sommerbutikken AS - Flytebrygge Økonomipakke

Landgang Aluhaven - Bredde 72cm - Aludørk

Landgang Aluhaven - 100cm bredde uten rekkverk - Tredørk

Landganger fra Sverige i svært høy kvalitet. Leveres komplett med universalfeste som passer de fleste brygger og 2 stk. hjul i enden. Landgangen leveres uten rekkverk, men trykk her for å se landgang med rekkverk. Denne landgangen leveres med dørk i GPS-sertifisert Norrlands kjernefuru. Lemmene kan tas vekk ved montering for å gjøre landgangen lettere å håndtere. Lemmene med treverk kan senere skrus fast om ønskelig.

Profiler er laget i saltvannbestandig aluminum 6060-T6 og EN-AW-5754. På grunn av aluminiumets lette vekt er landgangene enkle å håndtere og montere sammenlignet med landganger i tyngre materialer. Landgangens bredde er 100cm. Leveres med 2 stk. polyamidhjul Ø125x40mm montert i enden med bæreevne på 700kg pr. stk. 

Et miljøvennlig, bærekraftig og kostnadseffektivt valg. Aluminium har lang levetid og er fremtidens valg for marine miljøer: 100 % gjenvinnbart og skiller ikke ut noen giftstoffer. Alle bolter i A4-rustfritt/syrefast stål. 

Produsert i Sverige for nordisk klima. Tilgjengelig i 3, 4 og 5 meter lengde - velg i rullgardinmenyen lenger ned.

Bestillinger og forespørsler kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 33 750,00 kr 27 000,00
Bestillingsvare
SKU
ALH-0-LKF

Universalfestet:
Landgangen leveres med universalfeste som passer de aller fleste brygger. En smart løsning med bruddstyrke på 4000 kg. Feste for fjell er tilgjengelig på forespørsel.

Et miljøvennlig valg:
Alle profiler er laget i 100 % gjenvinnbart aluminium - fremtidens materiale for marine miljøer. Alle bolter, skruer, muttere og skiver er laget i syrefast A4 (saltvannbestandig), som også er gjenvinnbart. Kjernefuru fra Norrland i Sverige har en naturlig beskyttelse mot råte og får en vakker gråfarge med tiden. Det er ingen giftige stoffer i treverket, ettersom det er helt ubehandlet.

Lengde/vekt
- 3 meter = 90kg
- 4 meter = 120kg
- 5 meter = 150kg

Bestillinger og forespørsler kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!