Sommerbutikken AS - Lekeapparat med rutsjebane og klatrevegger - offentlig godkjente lekeapparater

Lekeapparat med klatrevegg og sklie - modell "Siljan"

Sommerbutikken AS - Lekeapparat med rutsjebaner for godkjente lekeplasser

Lekeapparat med rutsjebaner - modell "Skyskraperen"

Lekeapparat med klatrevegg og sklie - modell "Siljan"

Lekeapparat med rutsjebane og klatrevegger som appellerer til barn i mange aldre. Butikkdisken under leketårnet inviterer til rollespill som de yngste barna liker godt. Klatreveggene, klatrenettet og klatrestigene har forskjellig vanskelighetsgrad for å kunne passe for barn i flere aldersgrupper. Adkomsten til sklien er enkel, slik at alle barna kan ha glede av den store rutsjebanen som ofte blir hovedattraksjonen på lekeapparatet.
Størrelse: 340x620cm
Arealbehov: 690x970cm
Fallhøyde: 215cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand eller bark
Anb. aldersgruppe: 3-14år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 126 875,00 kr 101 500,00
Bestillingsvare
SKU
AK1246S

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Anmeldelser