Sommerbutikken AS - Lekeapparat for lekeplasser

Lekehus Dobbel - modell "Bykle"

Sommerbutikken AS - Lekeapparat med rutsjebane for offentlig godkjente lekeplasser

Lekeapparat med klatrevegg og sklie - modell "Siljan"

Lekeapparat med klatrevegg og sklie - modell "Siljan"

Lekeapparat med rutsjebane og klatrevegger som appellerer til barn i mange aldre. Butikkdisken under leketårnet inviterer til rollespill som de yngste barna liker godt. Klatreveggene, klatrenettet og klatrestigene har forskjellig vanskelighetsgrad for å kunne passe for barn i flere aldersgrupper. Adkomsten til sklien er enkel, slik at alle barna kan ha glede av den store rutsjebanen som ofte blir hovedattraksjonen på lekeapparatet.
Størrelse: 340x620cm
Arealbehov: 690x970cm
Fallhøyde: 215cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand eller bark
Anb. aldersgruppe: 3-14år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 126 875,00 kr 101 500,00
Bestillingsvare
SKU
AK1246B

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken


Anmeldelser