Sommerbutikken AS - Lekeapparat med rutsjebaner for offentlige lekeplasser

Lekeapparat med rutsjebaner - modell "Skyskraperen"

Sommerbutikken AS - Godkjent lekeapparat for offentlig bruk

Lekeapparat med klatring og sklie - modell "Vrådal"

Lekeapparat med klatring og sklie - modell "Vrådal"

Lekeapparat Vrådal er et lekeapparat som har mange funksjoner med ulik vanskelighetsgrad. Som på mange av de andre lekeapparatene i samme serie leveres denne modellen med en butikkdisk, klatrevegg med klatregrep, klatrenett og klatrestiger. Leketårnet går over flere etasjer og barna synes det er spennende å klatre opp i tårnet.
Størrelse: 470x720cm
Arealbehov: 820x1120cm
Fallhøyde: 215cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand eller bark
Anb. alders: 3-14 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 216 250,00 kr 173 000,00
Bestillingsvare
SKU
AK1231B

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken


Anmeldelser

Files