Sommerbutikken AS - Lekeapparat Villmark Fiskebåten

Lekeapparat Villmark - Fiskebåten

Sommerbutikken AS - Lekeapparat Villmark Fregatt

Lekeapparat Villmark - Fregatt

Lekeapparat Villmark - Fortet

Lekehus "Fortet" er en del av Villmark-serien. Dette er et veldig stort lekeapparat som har elementer som passer barn i mange aldersgrupper. Noen partier er ment for "gåtrening" og rollelek. Andre partier er laget for grovmotorisk lek med mange muligheter for klatring. Dette lekeapparatet er perfekt for steder der det er mange barn i ulik alder som leker samtidig og det egner seg også for bevegelseshemmede. Barna kan boltre seg i mange tårn, klatrevegger, broer, butikkdisker og rutsjebaner.

Teknisk informasjon:
Størrelse: 11,4 x 11,4m
Arealbehov: 14,9 x 14,9m
Fallhøyde: 2,2m
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand, bark
Anb. alder: 3-14 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 364 875,00 kr 291 900,00
Bestillingsvare
SKU
AK8850

Lekeapparatet er en del av "Villmark"-serien som setter naturen i sentrum. Alle lekeapparatene i serien er nøye gjennomtenkte og godkjente for offentlige lekeplasser. Produsert i kraftige treverk fra Telemark som er spesialimpregnert på de beste moderne måter.

Alt av treverk er behandlet med Koppers MicroPro som sikrer lang levetid med minimalt vedlikehold. Alle lekeapparatene støpes ned i bakken med sokkelrør som sørger for at treverket ikke er i direkte kontakt med underlaget.

Villmark-serien er lekeplassapparater som hovedsakelig er ment for barn mellom 0-14 år og som byr på mye rollelek og motorisk trening. Bærekonstruksjonen i alle lekeapparatene i serien er 94x94mm stolper og tak/vegger er dekket av klassisk villmarkspanel. Lysåpningen mellom stolper er 100cm. Alle apparatene i Villmark-serien leveres med 10 års garanti mot material- og produksjonsfeil.

Lekeapparatene leveres over hele landet. Ta kontakt for en totalpris inkludert frakt.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

 

Anmeldelser
Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!