Sommerbutikken AS - Leketårn for lekeplasser

Leketårn med klatrevegger og sklie - modell "Vinje"

Sommerbutikken AS - Leketårn med sklie for lekeplasser

Leketårn med sklie og klatrenett - modell "Vinje"

Lekhus med disk og sklie - modell "Tokke"

Lekehus Tokke er et lekeapparat med lav fallhøyde som egner seg spesielt for mindre barn. Lekehuset leveres med en liten rutsjebane og elementer for rollelek og læring. Barna har enkel tilgang og kan velge mellom å klatre opp den lille klatreveggen med klatregrep eller bruke trappen bak rutsjebanen. Selve huset har tak og det er en disk som inviterer til rollelek, der barna kan drive butikk. Utmerket for barnehager eller på lekeplassen i nabolaget.
Størrelse: 360x340cm
Arealbehov: 720x640cm
Fallhøyde: 60cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand, gress eller bark
Anb. alder: 1-5 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 101 250,00 kr 81 000,00
Bestillingsvare
SKU
AK1034B

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken


Anmeldelser

Files