Bøyestolpe 1,5 m inkl beslag - Sommerbutikken.no

Bryggestolpe til bøye 1,5 m inkl beslag

Sommerbutikken AS - Livbøye med kasteline godkjent

Livbøye - ml/kasteline - Rina godkjent

Livbøye - med kasteline - SOLAS godkjent

Svenskprodusert livbøye som er SOLAS-godkjent. Livbøyen er med på å øke sikkerheten ved alle miljøer i nærheten av vann   - dens grunnleggende funksjon er flytende hjelp til livreddere og personer i nød. Livbøyen er konstruert på en måte som gjør at den flyter med vannets bevegelse i stedet for å drive med vinden på overflaten. Dette gjør at personen i nød selv kan svømme bort til bøyen.  Livbøyen er skumfylt, noe som gjør at den flyter selv om den skulle blitt utsatt for skade. Livbøyens unike ytre lag gjør den både myk og slitesterk. En godt vedlikeholdt livbøye kan vare opptil 10 år.

Livbøyen leveres med flytende kasteline på 20 meter. Kastelinen har en sterk oransje farge og er utformet slik at den ikke kan knytes. Veggfeste til livbøyen sørger for å holde livbøyen på plass på en sikker og praktisk måte. Vi anbefaler å plassere livbøyen ca. 1,5 m over bakken, slik at barn og funksjonshemmede når opp til livbøyen uten problemer. Veggfeste til livbøye kan kjøpes i tillegg. Velg dette i menyen nedenfor.  

Bryggestolpen som er avbildet kan også kjøpes i tillegg. Velg dette i menyen nedenfor. Bryggestolpen består i hovedsak av en 1,5 m høy stolpe i aluminium. Feste og beslag er inkludert i prisen. Klikk her for mer informasjon om bryggestolpen.

Vi tilbyr også komplette livredningsstasjoner med livredningsstige på 3,5 eller 4,5 meter. Klikk her for mer informasjon om livredningsstasjonen. 

NB! Livbøyen er rød med refleksbånd. 

Bestilling kan foretas som følger:

- Via telefon: 66917320

- Via e-mail: post@sommerbutikken.no

- Via nettbutikken

kr 2 495,00 kr 1 996,00
På lager
SKU
RES-520J201

Fakta: 
- Livbøyens flytekraft holder for to personer 
- Livbøyen har en kasteline på 25 meter 
- Produksjonsåret er angitt på livbøjen og på beholderen hvor kastelinen ligger

Mål: 
Ø 73 cm (yttermål)
Ø 45 cm (innermål)

Vekt: 
2,5 kg 

Vi sender over hele landet - ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.

Anmeldelser

Files