Sett med 3 stk Lettbokser for oppbevaring  - 1mm m/lås - Sommerbutikken AS

Sett med 3 stk Lettbokser for oppbevaring - 1mm m/lås

Sommerbutikken AS - Basketballkurv forsterket

Basketballkurv forsterket ring

Minigolfbaner 6 hulls-pakketilbud "City Fun Park"

Svenskproduserte minigolfbaner, standardpakke med 6 baner inkludert tilbehørspakke som egner seg for blant annet hoteller og campingplasser. City Fun Park-banene er store og robuste baner som tåler mye. Produsert på fabrikk med erfaring fra 1930 sikrer deg god kvalitet og oss fornøyde kunder. Robust rammeverk i trykkimpregnert svensk norrlandsk furu. Spilleunderlag av Golftexmatte 5mm limt på 12mm vannfast plywood. Hindere er laget i trykkimpregnert treverk, plast og rustfritt stål. Alle baner leveres i prefabrikerte seksjoner som er lett å montere og enkle å ta inn om vinteren. Vi gir 5-års garanti på rammeverket og 2-års garanti på konstruksjon og øvrige materialer.

Prisen inkluderer følgende ekstrautstyr:
20 stk. minigolfkøller senior
5 stk. minigolfkøller junior
50 stk. minigolfballer 
25 stk. scoreboards
1000 stk. scoreark

Se mer informasjon lenger ned på siden.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 224 500,00 kr 179 600,00
Bestillingsvare
SKU
CGF-FP6

Minigolfbanene er svenskprodusert og holder høy kvalitet. Siden 1930 har det blitt levert tusenvis av komplette baneanlegg over hele Europa. Pakken inneholder alt du trenger for å starte opp et morsomt og attraktivt minigolfanlegg.

City Fun Park-Minigolfbanene er forholdsvis store baner som leveres med et jordnært og stilig design, og i pakken følger det med mange morsomme hindere for å gjøre spillopplevelsen til brukerne enda bedre.

Vi leverer hovedsakelig standardpakker med 6, 9, 12 og 18 baner, men kan også levere færre. Minimumsordre på 5 baner - be om tilbud på aktuelle baner.

Pakketilbud 6-hull består av banene: 1-6
Pakketilbud 9-hull består av banene: 1-9
Pakketilbud 12-hull består av banene: 1-12
Pakketilbud 18-hull består av banene: 1-18

Stammene er produsert i trykkimpregnert Norrlandsk furu med underlag i Golftexmatte 5mm, limt på 12mm vannfast plywood. Hindere er laget i trykkimpregnert treverk, plast og rustfritt stål. 

Banene er prefabrikerte i seksjoner som er svært lette å montere og det er derfor enkelt å flytte banene innendørs om vinteren. Alle deler kan bæres av 2 personer og den lave vekten gjør det dessuten mulig å gjøre eventuelle etterjusteringer, noe som senker kravet til dyre grunnarbeider.

Leveres med 5 års garanti på ramme og 2 års garanti på konstruksjon og øvrige materialer.

Vi produserer på bestilling og minigolfbanene sendes rett ut fra fabrikk. Leveringstiden varierer, så ta derfor kontakt for et tilbud med totalpris og leveringstid. Normal leveringstid er 2-5 uker.

Ved levering er det mottaker som håndterer lossing av godset, med mindre annet er avtalt.

Teknisk informasjon:
Lengde per bane: 5,6m - 10,05m
Bredde fairway: 0,7m
Bredde green: 1,31m

Arealbehov minimum:
6 baner: 160kvm
9 baner: 230kvm
12 baner: 300kvm
18 baner: 450kvm

Størrelse under transport: (info kommer)

Det lønner seg å bestille dette i god tid før sommeren. Av erfaring, ser vi at det kan forekomme leveringstider utover sommeren.

Ring oss, så kan vi ta en prat om våre minigolfprodukter.

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!