Sommerbutikken AS - Postkassestativ Formfin Samlestativ

Postkassestativ Formfin Flexi Grunnmoduler i en høyde

Sommerbutikken AS - Postkassestativ Tradisjonelt

Postkassestativ Tradisjonelt i mange størrelser

Postkassestativ Formfin Flexi Grunnmoduler i to høyder

Postkassestativ Formfin Flexi er et postkassesystem i galvanisert, lakkert stål i fargen grå, RAL 7004. Stativet er helt vedlikeholdsfritt, så det er ikke nødvendig å male stativet på dugnad i fremtiden. Det leveres med ferdig gjengede skruehull for enkel montering av postkasser. Det er trinnfri justering av postkassenes plassering i bredden, slik at man kan bruke de postkassene man ønsker (maks bredde 35cm pr. kasse). Stativet selges ofte med Postkasse Formfin som kan leveres med eller uten lås. Støpes ned i bakken eller festes til hardt underlag med vår monteringsfot-pakke. Se utvidet info lenger ned på siden.

Grunnmoduler for postkasser i to høyder leveres i følgende størrelser:

Grunnmodul for 6 kasser fordelt på to høyder: NOK 9500 inkl. mva.
Grunnmodul for 8 kasser fordelt på to høyder: NOK 12 475 inkl. mva.
Grunnmodul for 10 kasser fordelt på to høyder:NOK 15 475 inkl. mva.

Bestillinger og forespørsler kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken 

kr 9 500,00 kr 7 600,00
På lager
Only %1 left
SKU
ST201

Postkassestativet leveres komplett med alt du trenger til stativet for nedstøping, men postkasser og eventuelt monteringsfot-sett for montering på hardt underlag må kjøpes ved siden av.

Formfin Flexi samlestativ er et vedlikeholdsfritt stativ som leveres ferdig lakkert i signalgrå farge.

Leveres med ferdig gjengede hull som er mulig å justere trinnløst i bredden, slik at man kan bruke forskjellige postkasser. Det er mulig å utnytte alle plassene med kasser opptil 35cm bredde. Dersom man ønsker bredere postkasser kan man gjøre det ved å montere en mindre postkasse pr. rekke. Postkasse Formfin som kan leveres med eller uten lås er en populær kasse for dette stativet.

Totallengde stender for 2 høyder: 224cm, hvorav 60cm skal graves ned/støpes. Stenderne er justerbare slik at man tilpasser høyden på stativet dersom man skal montere stativet på fot over bakken.

Ved montering på hardt underlag må du altså kjøpe føtter i tillegg til stativet. Monteringsføttene festes enkelt og greit med to bolter/skruer (avhengig av underlaget) gjennom hver fot. Postkassestativ med føtter kan for eksempel monteres på en betongsokkel eller en treplatting.

Vi garanterer høy kvalitet og gir 10 års garanti for funksjonalitet, da stativene er laget i europeisk stål på fabrikker med lang erfaring. Forventet levetid er satt til mange tiår. All pulverlakk er miljøvennlig og med høy finish.

Grunnmoduler fås med postkasser i en høyde eller med postkasser i to høyder.

Ytre kantmål på tak:
Bredde 3 kasser: 1160mm
Bredde 4 kasser: 1520mm
Bredde 5 kasser: 1880mm

Sentermål:
Bredde 3 kasser: 108,6cm
Bredde 4 kasser: 144,9cm
Bredde 5 kasser: 180,9cm

Sendes over hele landet!

Ring oss gjerne hvis du lurer på noe mer.Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!