Sommerbutikken AS - Stupetårn 2 meter

Utrigger/Båtbom Y-bom AluHaven i aluminium 8 meter

Sommerbutikken AS - Stupetårn 2 meter

Utrigger/Båtbom AluHaven i aluminium/kjernefuru 5 meter

Utrigger/Båtbom AluHaven i aluminium/kjernefuru 4 meter

Svenskproduserte utriggere/båtbommer i aluminium som leveres med dørkplate i GPS-sertifisert Norrlandsk kjernefuru. Saltvannbestandig aluminium 6060-T66 i høyeste kvalitet. Et godt egnet materiale for nordiske forhold med lang levetid og lav vekt. Alt materiale er 100 % gjenvinnbart og helt vedlikeholdsfritt. De formblåste flytepontongene i high density polyethylene er kun fylt med luft uten annen fyllmasse og har en bruddstyrke på over 300kg i festepunktet. UV-behandlet og testet for slag og fall ned til -20 grader celsius. Som standard leveres utriggerne med vinkelfeste for bruk på eksisterende trebrygger og betongbrygger, samt. 3 stk. beslag for fortøyning og 1 stk. frontfender. Mulighet for trinnløs plassering av utriggere på forespørsel ved kjøp av minst 2 stk. båtbommer. Se mer informasjon lenger ned på siden.

Bestilling kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr  12 100,00 kr  9 680,00
Bestillingsvare
SKU
ALH-YKF-4M

Et miljøvennlig valg for nordisk klima
Båtbom/utriggere fra AluHaven er produsert i saltvannbestandig aluminium 6060-T66 som er perfekt for nordiske vinterforhold og fremtidens valg for marine miljøer. Helsveiset konstruksjon gir noe høyere fraktkostnader, men uten tvil den beste kvaliteten med svært lang levetid. Utliggerne er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige, da de ikke skiller ut noe bly eller zink i vannet. Alt materiale er 100 % gjenvinnbart. Lav vekt og derfor enkle å montere.

GPS-sertifisert Norrlandsk kjernefuru
Kjernefuru fra Norrland i Sverige med en naturlig beskyttelse mot råte. Treverket får en vakker gråfarge med tiden og avgir ingen giftstoffer.

Kraftig festeanordning for eksisterende brygger
Utriggerne leveres med vinkelfeste 10x10cm med forhåndsborrede hull for montering på eksisterende brygger i treverk eller betong. Testload på 4900 kg. pr. stk. (1 par = 9800kg). Som resten av båtbommen er også festet vedlikeholdsfritt og foringer er i plast. Skrus fast med skrue/bolt i syrefast A4 (franske treskruer i syrefast A4 medfølger). Bruk eksisterende hull i bryggen eller borr nye ved behov.

Formblåste flytepontonger
Flytepontongene på 60L som brukes på utriggerne er formblåste, helt tette og har lang levetid. Kun fylt med luft og det er ingen annen fyllmasse. High density polyethylene HDPE med høy bruddstyrke. UV-behandlet og testet for slag og fall ned til -20 grader. Bruddstyrken i festepunktet er testet til over 300kg. 100 % gjenvinnbart og 10 års garanti.

Standard utrustning
Alle utriggere er utrustet med 3 stk. beslag for fortøyning, 1 stk. frontfender og vinkelfeste for montering til eksisterende brygge i treverk eller betong. Utriggere 4, 5 og 6 meter leveres med 1 stk. flytepontong. Utriggere 7 og 8 meter leveres med 2 flytepontonger.

Mulighet for trinnløs justering
Vi kan levere utriggere med mulighet for trinnløs plassering ved kjøp av minst 2 stk. båtbommer. Be om tilbud.

Lengder/bredde
Utrigger 4, 5 og 6 meter har bombredde på 12,5cm og måler 110cm i bredden ved bryggekanten.
Utrigger 7 og 8 meter har bombredde på 19,5cm og måler 115cm i bredden ved bryggekanten.

Lav vekt = enkel håndtering og montering
Utrigger 4m = 42kg
Utrigger 5m = 48kg
Utrigger 6m = 54kg
Utrigger 7m = 83kg
Utrigger 8m = 94kg


Write Your Own Review
DU ANMELDER:Utrigger/Båtbom AluHaven i aluminium/kjernefuru 4 meter
Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!