Barglobus modell 61 - Sommerbutikken AS

Barglobus Artemide - modell Z.61

Barglobus Explora - Old White - Sommerbutikken.no

Barglobus Explora - Old White - modell Z.1010.AV

Barglobus Afrodite - modell Z.21/13

Barglobus Afrodite 21/13 en elegant og lukseriøs toppmodell fra Zoffoli i mahognyfarget hardtre.  Detaljene i gull er håndlaget og gir globusen et ekstra preg. Barglobusen rommer totalt  5-8 flasker avhengig av størrelse, i tillegg til cirka 16 glass. Kulen har en diameter på hele 60cm og er mulig å rotere. Modellen passer godt inn i større rom, det er anbefalt at modellen står fritt på et område på minst 1x1 meter. Bena er av hardtre og lakkert i mahogny utførelse.

Dimensjoner: 84x84x104cm (LxBxH).  
Diameter på kulen: 60cm
Kart: XVI Century Map

Produsert i Toscana, Italia.

kr 21 950,00 kr 17 560,00
Bestillingsvare
SKU
ZOF.21/13

Vi tilbyr barglobuser av det verdenskjente merket Zoffoli (italiensk fabrikat). Barglobusene er særdeles vakre og vil komme til hygge og nytte i ethvert hjem eller bedriftslokale. Våre modeller finnes i forskjellige størrelser og utforminger og vi importerer direkte fra produsenten i Italia.

Zoffoli's produkter er designet og produsert ved firmaets eget anlegg i Toscana,  Italia. Godt assistert av moderne teknologi er produktene laget med den største respekt for de stolte håndverkstradisjoner som dette området alltid har vært kjent for.

En tradisjonell barglobus setter sitt preg på stuen, hotellresepsjonen, restauranten, kontoret eller i resepsjonen! 

 

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!