Benchk 521W ribbevegg - serie 5 - Sommerbutikken.no

Benchk 521W ribbevegg - serie 5

Ribbevegg multiapparat - serie 410 - Sommerbutikken AS

BenchK 414 ribbevegg - serie 410

BenchK 413 ribbevegg - serie 410

En optimal treningsstasjon som består av ribbevegg, pull-ups bar og dipsstativ. Dette gjør ribbeveggen meget fleksibel ved at du har mulighet til å gjøre en rekke forskjellige øvelser. Pakken med turnringer, huskesete og klatretau gjør at multiapparatet også passer ypperlig for barna - gjennom lek kan de videreutvikle sin koordinasjon, spenst og styrke. Ribbeveggen passer like godt hjemme som på kontoret da den ikke tar mer plass enn 1 kvm.

Dipsstativet kan monteres på alle ribbene i ribbeveggen slik at høyden passer til enhver. Stativet monteres/demonteres veldig enkelt til ribbene med 4 stk festekroker (4 mm). På innsiden av alle festekroker er det filt som forhindrer skader/riper på ribbene. Pull-ups stativet monteres øverst i ribbeveggen og kan av den grunn ikke flyttes uten videre til andre ribber. Materialer for montering er inkludert i prisen.

Ribbeveggen består av 8 stk ovale ribber laget av bøk (oljet for hånd) og en kraftig metallkonstruksjon i hvit farge - noe som gjør ribbeveggen meget holdbar. Dipsstativets armlener er laget av polyuretan, noe som gjør at treningsapparatene har god polstring, er svært holdbare og enkle å vedlikeholde. Ribbeveggen har en maks brukervekt på 150 kg. Ribbeveggen monteres enkelt enten til veggen eller fra tak til gulv. Det er viktig at vegg/tak tåler ribbeveggens belastning.

Turnringene er laget av polert kryssfinér i bøk som gjør de glatte og trygge å bruke for hendene. Svarte stropper med spenner gjør at turnringene enkelt kan justeres til ønsket høyde og fjernes ved behov. Borrelåsfunksjon sørger for at eventuell overflødig stropp enkelt kan festes. Gripeløkkene som turnringene festes i gjør det mulig å bruke stroppene alene som TRX-stropper. Klatretauet kan brukes enten alene eller som huske ved hjelp av huskesetet. Det hvite bomullstauet er 2,10 m langt og festes enkelt til toppen av ribbeveggen ved hjelp av en løkke. Ved at huskesetet holdes på plass ved hjelp av en knute, unngår man bruk av plast eller metall. Både huskesetet og turnringene er overflatebehandlet med olje i lys bøkfarge.

Pakken inkluderer:   
- Ribbevegg (8 stk ovale ribber i tre 30x40 mm, metallkonstruksjon med rammeprofil 40 x 50 mm) 
- Pull-ups bar/stativ som monteres fast i toppen av ribbeveggen
- BenchK DB410 dipsstativ
- Turnringer, huskesete og klatretau
- Materialer for montering (materialer for veggmontering er ikke inkludert, da hvilke materialer som vil egne seg best avhenger av hvilken type vegg ribbeveggen skal festes til)

Ribbeveggene/treningsapparatene oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at ribbeveggene ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 

Vanlig pris kr 10 950,00 Special Price kr 8 595,00 kr 6 876,00
På lager
SKU
BEK-413

Spesifikasjoner: 
Maks brukervekt: 150 kg 
Antall ribber: 8 stk 
Bredde: 67 cm 
Høyde: 2,30 m - 2,40 m 
Takthøyde for veggmontering: fra 2,40 m 
Takhøyde for montering fra gulv til tak: fra 2,40 til 2,72 m 
Montering: til vegg eller fra gulv til tak 
Vekt: 40 kg 
Farge: hvit med ribber i trefarge (bøk)
Materiale: metall, bøk
Garanti for metalldeler: 10 år
garanti for andre deler: 2 år 

Leveres i 4 pakker.
1.stk. Kollinummer 45
1.stk. Kollinummer 44
1.stk. Kollinummer 46
1.stk. Kollinummer 43

Europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr: 
Ribbeveggene/treningsapparatene oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at ribbeveggene ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 

Vi sender over hele landet. Lurer du på noe? Ring oss på tlf. 66 91 73 20!


Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!