Skrivebord for ribbevegg - serie 110 - Sommerbutikken AS

Skrivebord for BenchK lys bøk - BT204M

Treningsmatte for ribbevegg - Sammenleggbar - Sommerbutikken AS

Treningsmatte for ribbevegg - Sammenleggbar - Grå

Turnringer, klatretau og huskesete for ribbevegg - Lys bøkfarge

En komplett pakke som består av turnringer, klatretau og huskesete for ribbevegg. Pakken gjør at barna kan klatre, gynge og svinge i ribbeveggen, noe som legger til rette for både lek og moro. Akrobatikk i tidlig alder legger et godt grunnlag for god koordinasjon, bevegelighet og styrke. Den komplette pakken kan brukes sammen med alle ribbevegger i serien: serie 1, serie 2, serie 5 og serie 7. Både turnringene, klatretauet  og huskesetet har en brukervekt på maks 80 kg. 

Turnringene er laget av polert kryssfinér i bøk som gjør de glatte og trygge å bruke for hendene. Svarte stropper med spenner gjør at turnringene enkelt kan justeres til ønsket høyde og fjernes ved behov. Borrelåsfunksjon sørger for at eventuell overflødig stropp enkelt kan festes. Gripeløkkene som turnringene festes i gjør det mulig å bruke stroppene alene som TRX-stropper. 

Klatretauet kan brukes enten alene eller som huske ved hjelp av huskesetet. Det hvite bomullstauet er 2,10 m langt og festes enkelt til toppen av ribbeveggen ved hjelp av en løkke. Ved at huskesetet holdes på plass ved hjelp av en knute, unngår man bruk av plast eller metall. 

Både huskesetet og turnringene er overflatebehandlet med olje i lys bøkfarge.

Treningsutstyret oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at treningsutstyret ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 

Se mer informasjon om produktene sine spesifikasjoner lenger ned på siden.

Vanlig pris kr 1 995,00 Special Price kr 1 595,00 kr 1 276,00
På lager
SKU
BEK-A204

Spesifikasjoner: 
Maks brukervekt for turnringer og huskesete: 80 kg
Bredde på stropper (turnringer): 2,5 cm 
Lengde på stropper (turnringer): 210 cm 
Innvendig diameter (turnringer): 10,8 cm 
Utvendig diameter (turnringer): 14,7 cm 
Huskesete (diameter): 30 cm 
Vekt (huskesete og turnringer): 2 kg 
Garanti: 2 år 
Viktig informasjon: Se til at spennen som brukes for å regulere høyden på turnringene er festet på riktig måte før bruk. 

Leveres i en eske.
1.stk. Kollinummer 38

Europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr: 
Treningsutstyret oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at ribbeveggene og treningsutstyret ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 

Vi sender over hele landet. Lurer du på noe? Ring oss på tlf. 66 91 73 20!


Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!