Stålbrygge 4x2,4m - Sommerbutikken.no

Flytebrygge med stålramme - 4x2,4 meter

Sommerbutikken AS - Båthavn for 4 båter

Komplett Båthavn - 4 båter

Flytebrygge EkoSmart 600x240cm

Flytebrygge EkoSmart 600x240cm leveres klar til bruk og kan legges rett på vannet. Stammen i flytebryggen er i saltvannbestandig aluminium 6060-T6 som er både sveiset og boltet sammen for lengst mulig levetid. Alle bolter, skruer, muttere, skiver er i syrefast A4-stål (saltvannbestandig). Flytebryggene kan kobles sammen til ønsket antall enheter - rett ut, i vinkel eller i en "T". Med den spesialproduserte aluminiumsprofilen som er montert på hver langside kan man når som helst montere på AluHaven-båtbommer. Båtbommene kan justeres trinnløst til hver side. Standard fortøyningsbeslag medfølger, men kraftigere Heavy Duty-pullerter er tilgjengelig. I hvert hjørne er det påmontert hjørnebeskyttelse for å skåne brygge og båt. Dekke er av premium impregnert trevirke (NTR-A) 28x120mm.

Flytebryggen leveres med et ulikt antall flytepontonger avhengig av måten man skal bruke den på. Flytebrygge med flytekraft på 1600kg brukes i mellom den ytterste bryggen på hver side ved sammenkobling. Flytebrygge med flytekraft på 2000kg brukes som start- og avslutningsbrygge, eller dersom bryggen skal ligge ene og alene i vannet.

Perfekt til småbåthavner. Se mer informasjon lenger ned på siden og be oss gjerne om en totalpris.

 Bestillinger og forespørsler kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 70 375,00 kr 56 300,00
Bestillingsvare
SKU
ALH100

Flytebryggen er produsert i Sverige, for bruk i nordisk klima. Vedlikeholdsfritt og miljøvennlig - bygget i fremtidens materialer for maritime miljøer.

Ekstrautstyret:

Integrert fenderlist: Blir fabrikkmontert før utsendelse - UV-bestandig og i marin kvalitet.
Heavy Duty Pullert (erstatter standardutstyret): Blir fabrikkmontert før utsendelse.
Beslag for sammenkopling av brygger: Monteres på fabrikk.
Badetrapp: Kjøpes separat om ønskelig. Trykk her for å se utvalget.

Fleksibelt system klargjort for utriggere/båtbommer
Flytebryggene kan kobles sammen til ønsket antall enheter - rett ut, i vinkel eller i en "T". Flytebryggene er utstyrt med aluminiumsprofil på langsgående sider for at våre AluHaven-utriggere/-båtbommer når som helst kan monteres til bryggen og plasseres trinnløst til begge sider. Trykk her for å se AluHaven utriggere/båtbommer.

Klar til bruk
Flytebryggene leveres monterte med flytepontonger, hjørnepolstring, beslag for kjetting i hvert hjørne og eventuelt ekstrautstyr som er bestilt. Bryggen kan tas i bruk omgående etter levering.

Flytepontongene:
Formblåste flytepontonger i polyetylen HDPE, med høy bruddstyrke. Flytepontongene er helt tette og inneholder kun luft. Testet mot slag og fall ned til -20 grader celsius. De er UV-stabiliserende og har et volum på 100 liter som tilsvarer cirka 100kg oppdrift pr. stk. Vekt. pr. pontong er 5,5kg. 100 % gjenvinnbart. 10 års garanti.

Et miljøvennlig valg + vedlikeholdsfritt:
Alle profiler er laget i 100 % gjenvinnbart saltvannbestandig aluminium 6060-T6. Alle bolter, skruer, muttere og skiver er laget i syrefast A4 (saltvannbestandig), som også er gjenvinnbart.

Tekniske spesifikasjoner flytebrygge med flytekraft på 1600kg:
Brukes i mellom den ytterste bryggen på hver side ved sammenkopling.
Størrelse: 600x240cm
Bæreevne: 77kg/kvm
Flytehøyde: 42cm
Egenvekt: 500kg
Garanti: 10 år

Tekniske spesifikasjoner flytebrygge med flytekraft 2000kg:
Brukes som start og avslutning på en rekke eller hvis bryggen ligger alene.
Størrelse: 600x240cm
Bæreevne: 103kg/kvm
Flytehøyde: 42cm
Egenvekt: 520kg
Garanti: 10 år

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!