Sommerbutikken - Båtbrygge

Båtbrygger - Bredde 2.4m

Sommerbutikken AS - Båthavn for 4 båter

Komplett Båthavn - 4 båter

Flytebrygge EkoSmart 600x240cm

Flytebrygge EkoSmart 600x240cm leveres klar til bruk og kan legges rett på vannet. Stammen i flytebryggen er i saltvannbestandig aluminium 6060-T6 som er både sveiset og boltet sammen for lengst mulig levetid. Alle bolter, skruer, muttere, skiver er i syrefast A4-stål (saltvannbestandig). Flytebryggene kan kobles sammen til ønsket antall enheter - rett ut, i vinkel eller i en "T". Med den spesialproduserte aluminiumsprofilen som er montert på hver langside kan man når som helst montere på AluHaven-båtbommer. Båtbommene kan justeres trinnløst til hver side. Standard fortøyningsbeslag medfølger, men kraftigere Heavy Duty-pullerter er tilgjengelig. I hvert hjørne er det påmontert hjørnebeskyttelse for å skåne brygge og båt. Dekke er av ubehandlet Norrlandsk kjernefuru 28x120mm som med sin naturlige beskyttelse mot råte vil få en vakker gråfarge med tiden. Både treverket, aluminiumet og flytepontongene er miljøvennlige og 100 % gjenvinnbart.

Flytebryggen leveres med et ulikt antall flytepontonger avhengig av måten man skal bruke den på. Flytebrygge med flytekraft på 1600kg brukes i mellom den ytterste bryggen på hver side ved sammenkobling. Flytebrygge med flytekraft på 2000kg brukes som start- og avslutningsbrygge, eller dersom bryggen skal ligge ene og alene i vannet.

Perfekt til småbåthavner. Se mer informasjon lenger ned på siden og be oss gjerne om en totalpris.

 Bestillinger og forespørsler kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 70 375,00 kr 56 300,00
Bestillingsvare
SKU
ALH100

Flytebryggen er produsert i Sverige, for bruk i nordisk klima. Vedlikeholdsfritt og miljøvennlig - bygget i fremtidens materialer for maritime miljøer.

Ekstrautstyret:

Integrert fenderlist: Blir fabrikkmontert før utsendelse - UV-bestandig og i marin kvalitet.
Heavy Duty Pullert (erstatter standardutstyret): Blir fabrikkmontert før utsendelse.
Beslag for sammenkopling av brygger: Monteres på fabrikk.
Badetrapp: Kjøpes separat om ønskelig. Trykk her for å se utvalget.

Fleksibelt system klargjort for utriggere/båtbommer
Flytebryggene kan kobles sammen til ønsket antall enheter - rett ut, i vinkel eller i en "T". Flytebryggene er utstyrt med aluminiumsprofil på langsgående sider for at våre AluHaven-utriggere/-båtbommer når som helst kan monteres til bryggen og plasseres trinnløst til begge sider. Trykk her for å se AluHaven utriggere/båtbommer.

Klar til bruk
Flytebryggene leveres monterte med flytepontonger, hjørnepolstring, beslag for kjetting i hvert hjørne og eventuelt ekstrautstyr som er bestilt. Bryggen kan tas i bruk omgående etter levering.

Flytepontongene:
Formblåste flytepontonger i polyetylen HDPE, med høy bruddstyrke. Flytepontongene er helt tette og inneholder kun luft. Testet mot slag og fall ned til -20 grader celsius. De er UV-stabiliserende og har et volum på 100 liter som tilsvarer cirka 100kg oppdrift pr. stk. Vekt. pr. pontong er 5,5kg. 100 % gjenvinnbart. 10 års garanti.

Et miljøvennlig valg + vedlikeholdsfritt:
Alle profiler er laget i 100 % gjenvinnbart saltvannbestandig aluminium 6060-T6. Alle bolter, skruer, muttere og skiver er laget i syrefast A4 (saltvannbestandig), som også er gjenvinnbart. Kjernefuru fra Norrland i Sverige har en naturlig beskyttelse mot råte og får en vakker gråfarge med tiden. Det er ingen giftige stoffer i treverket, ettersom det er helt ubehandlet.

Tekniske spesifikasjoner flytebrygge med flytekraft på 1600kg:
Brukes i mellom den ytterste bryggen på hver side ved sammenkopling.
Størrelse: 600x240cm
Bæreevne: 77kg/kvm
Flytehøyde: 42cm
Egenvekt: 500kg
Garanti: 10 år

Tekniske spesifikasjoner flytebrygge med flytekraft 2000kg:
Brukes som start og avslutning på en rekke eller hvis bryggen ligger alene.
Størrelse: 600x240cm
Bæreevne: 103kg/kvm
Flytehøyde: 42cm
Egenvekt: 520kg
Garanti: 10 år

Anmeldelser