Sommerbutikken AS - Lagertelt

Lagertelt Hellvik 3x3m Grå (9kvm)

Sommerbutikken AS - Lagertelt

Garasjetelt Horten 3,7 x 8,5 meter (31,5kvm)

Lagertelt Frogner 3,0 x 1.8 x 2.0 meter Grå (5,4kvm)

Et lite lagringstelt/garasjetelt på 3,0 x 1.8 x 2.0 meter (LxBxH). Leveres med pulverlakkert rammeverk i dimensjon Ø35mm. Vanntett, UV-behandlet duk (polyetylen) i grå farge og dobbel glidelås i front. Perfekt for oppbevaring av ved og hageredskaper eller MC/ATV. Døren er 152cm høy og 137cm bred i topp og bunn. Ment for å stå ute hele året, men snø som blir liggende på taket bør fjernes. Monteringsanvisning medfølger i pakken. Vi sender over hele landet!

Bestilling kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken
Vanlig pris kr 3 895,00 Special Price kr 2 995,00 kr 2 396,00
På lager
SKU
SL70403-GRA

Kollinummer: 70403
Leveres i eske som måler 112x52x16cm.
Vekt ca. 32kg.

Råd og tips angående montering og bruk:
- Hovedregelen i Norge er at du ikke trenger å søke godkjenning for å sette opp mindre garasjetelt. Telt er midlertidige konstruksjoner og regnes ikke som et permanent bygg.
- Sørg for at teltet står i vater – da tåler konstruksjonen mer.
- Montèr gjerne teltet oppå bjelker på hver langside og skru bena fast ned til bjelkene, så får du en stivere konstruksjon.
- Finn en plass der teltet står mest mulig i le for vinden. Det er ditt ansvar at teltet plasseres på et egnet sted.
- Sørg for at teltet er godt forankret slik at det står stødig i vinden. Bruk flere jordankere og forankre teltet sikrere der det er behov. Det er ditt ansvar at teltet forankres godt nok for vær og vind.
- Ikke stram duken rundt rammeverket for hardt. Stram så duken bretter seg rundt rammeverket. Du skal enkelt få en finger mellom duken og rammeverket der duk og rammeverk har kontakt.
- Ikke lagre ting inntil duken. Det gir friksjon og vil skade duken over tid.
- Vær forsiktig når du pakker sammen duken. Det er best å rulle den sammen. Unngå å brette duken slik at det kan oppstå skader. Både montering og demontering av duken bør skje når det er plussgrader utendørs.
- Ikke lagre ting inne i teltet som ikke tåler fuktig luft. Ved temperaturendringer - spesielt om våren og høsten - blir det kondens i telt.
- Fjern snø som ligger langs teltet. Hvis snøen legger seg i høyden langs teltduken vil det presse på duk og rammeverk. Det er ditt ansvar å sørge for at teltet ikke blir skadet.
- Fjern snø som blir liggende på taket med en gang. Det er ditt ansvar å sørge for at teltet holdes fritt for snø og ikke pådrar seg skader.
- Hvis du er uheldig og får en rift i duken kan du bruke gaffa tape på begge sider for å dekke sprekken. Skift duken ved store skader.
- Sørg for at ikke kun en side av hovedduken står «mot sola» (syd/vest) hele tiden. Det vil si: bytte dette hvert år slik at siden som står mot nord/øst ett år, står mot syd/vest neste år. Ved å gjøre dette fordeles belastningen på hele duken og duken slites ut langsommere.
- Gjør deg generelt kjent med produktet og ta kontakt om det oppstår spørsmål til montering, bruk eller oppbevaring.

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!