Sommerbutikken AS - Garasjetelt Odden

Garasjetelt Odden 3,7 x 6,1 m Grå (22,6kvm)

Sommerbutikken AS - Lagertelt

Lagertelt Tangen 2,4 x 2,4 m Grå farge (5,8kvm)

Lagertelt Oksval 1,8x1,8m (3,2kvm)

Et lite lagringstelt på 1,8 x 1,8 x 1,8 meter (LxBxH). Leveres med pulverlakkert rammeverk i dimensjon Ø35mm. Vanntett, UV-behandlet duk (polyetylen) i grønn farge og dobbel glidelås i front. Perfekt for oppbevaring av ved og hageredskaper hele året, men snø som blir liggende på taket bør fjernes. Monteringsanvisning medfølger i pakken.

Bestilling kan foretas som følger:
- Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 2 495,00 kr 1 996,00
På lager
SKU
SL70417EU

Vi sender over hele landet eller du kan hente på vårt lager. Ta kontakt hvis du lurer på noe!
Pakkestørrelse (LxBxH) cirka 104x45x18cm. Vekt: cirka 25kg.

Råd og tips angående montering og bruk:

- Hovedregelen i Norge er at du ikke trenger å søke godkjenning for å sette opp mindre garasjetelt. Telt er midlertidige konstruksjoner og regnes ikke som et permanent bygg.

- Sørg for at teltet står i vater – da tåler konstruksjonen mer.

- Montèr gjerne teltet oppå bjelker på hver langside og skru bena fast ned til bjelkene, så får du en stivere konstruksjon.

- Finn en plass der teltet står mest mulig i le for vinden. Det er ditt ansvar at teltet plasseres på et egnet sted.

- Sørg for at teltet er godt forankret slik at det står stødig i vinden. Bruk flere jordankere og forankre teltet sikrere der det er behov. Det er ditt ansvar at teltet forankres godt nok for vær og vind.

- Ikke stram duken rundt rammeverket for hardt. Stram så duken bretter seg rundt rammeverket. Du skal enkelt få en finger mellom duken og rammeverket der duk og rammeverk har kontakt.

- Ikke lagre ting inntil duken. Det gir friksjon og vil skade duken over tid.

- Vær forsiktig når du pakker sammen duken. Det er best å rulle den sammen. Unngå å brette duken slik at det kan oppstå skader. Både montering og demontering av duken bør skje når det er plussgrader utendørs.

- Ikke lagre ting inne i teltet som ikke tåler fuktig luft. Ved temperaturendringer - spesielt om våren og høsten - blir det kondens i telt.

- Fjern snø som ligger langs teltet. Hvis snøen legger seg i høyden langs teltduken vil det presse på duk og rammeverk. Det er ditt ansvar å sørge for at teltet ikke blir skadet.

- Fjern snø som blir liggende på taket med en gang. Det er ditt ansvar å sørge for at teltet holdes fritt for snø og ikke pådrar seg skader.

- Hvis du er uheldig og får en rift i duken kan du bruke gaffa tape på begge sider for å dekke sprekken. Skift duken ved store skader.

- Sørg for at ikke kun en side av hovedduken står «mot sola» (syd/vest) hele tiden. Det vil si: bytte dette hvert år slik at siden som står mot nord/øst ett år, står mot syd/vest neste år. Ved å gjøre dette fordeles belastningen på hele duken og duken slites ut langsommere.

- Gjør deg generelt kjent med produktet og ta kontakt om det oppstår spørsmål til montering, bruk eller oppbevaring.

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!