Sommerbutikken AS - Lekeapparat med rutsjebaner for godkjente lekeplasser

Lekeapparat med rutsjebaner - modell "Skyskraperen"

Sommerbutikken AS - Lekeapparat med klatrelek og rutsjebane - godkjent for offentlig bruk

Lekeapparat med klatring og sklie - modell "Vrådal"

Lekeapparat med rutsjebaner - modell "Skyskraperen"

"Skyskraperen" er et stort og høyt lekeapparat som leveres med to rutsjebaner, der den lengste rutsjebanen er på hele 5 meter! Leketårnet passer for både de små og større barna. Lekeapparatet er utfordrende og de øverste delene av tårnet egner seg best for eldre barn. De små barna kan leke på platåene i bunn av apparatet, der man finner morsomme elementer integrert i leketårnet. Vi kan anbefale dette lekeapparatet til bruk på lekeplasser hos skoler og i større borettslag og boligområder.
Størrelse: 600x590cm
Arealbehov: 1020x1000cm
Fallhøyde: 240cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand eller bark
Anb. alder: 3-4 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 214 375,00 kr 171 500,00
Bestillingsvare
SKU
AK1229S

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

Anmeldelser

Files