Sommerbutikken AS - Lekehus for lekeplasser

Lekehus dobbel - modell "Bykle"

Sommerbutikken AS - Lekeapparat med rutsjebane og klatrevegger - offentlig godkjente lekeapparater

Lekeapparat med klatrevegg og sklie - modell "Siljan"

Lekehus Dobbel - modell "Bykle"

Lekeapparatet består av dobbelt lekehus med tak, samt. trapp, oppgang, butikkdisk, tunnel i mellom lekehusene og flere dekorelementer. Lekeapparatet byr på mange muligheter for rollelek og passer perfekt for de minste barna og for barn med nedsatt bevegelsesevne.
Størrelse: 410x560cm
Arealbehov: 710x860cm
Fallhøyde: 60cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand, bark eller gress
Anb. alder: 1-8 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 176 250,00 kr 141 000,00
Bestillingsvare
SKU
AK1039S

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken


Anmeldelser

Files