Sommerbutikken AS - Lekehus med klatrevegg og rutsjebane

Lekehus med klatrevegg og sklie - modell "Flesberg"

Sommmerbutikken AS - Lekehus med rutsjebane

Lekehus med tak og sklie - modell "Rjukan"

Lekehus med tak og sklie - modell "Rjukan"

Et lite lekehus med tak, rutsjebane og klatreplater på hver side. I rekkverket på lekeapparatet finnes det et kikkeglass og et panel dekorert med tall. Lav fallhøyde som gjør lekehuset perfekt til å stå på gressplenen eller i sandkassen på lekeplassen, der det kan fungere som et samlingspunkt for de minste barna.
Størrelse: 400x200cm
Arealbehov: 750x500cm
Fallhøyde: 60cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand, bark eller gress
Anb. alder: 1-5 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 81 125,00 kr 64 900,00
Bestillingsvare
SKU
AK1033B

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken


Anmeldelser

Files