Sommerbutikken.no - Musikkinstrument Sett Unik Melodi

Musikkinstrumenter (Sett) - Unik Melodi

Sommerbutikken AS - Sittebenk til musikkinstrumenter

Sittebenk - For bruk til musikkinstrumenter

Musikkinstrumenter (Sett) - Musikksirkel

Musikksett "Musikksirkel" består av instrumenter som er skalert for å harmonisere med hverandre. Som et resultat av dette er lyden av instrumentene en perfekt match. Settet av musikkinstrumenter legger til rette for samarbeid, kreativitet og eksperimentering med musikk. Settet inkluderer musikkinstrumenter for både melodi - og slaginstrumenter.

Settet består av følgende instrumenter:
1.stk Frittstående Rørklokker "Otto".
1.stk Marimba "Calypso"
1.stk Frittstående Rørklokker "Forest"
1.stk Håndpanne "Koala Duo"

Instrumentene kan festes til underlaget med to festesystemer:
Festeanordning 1: Betonganker - for sikker og stabil installasjon på myke overflater som gress/sand, bark, etc.
Festeanordning 2: Ankerfeste for installering på harde overflater (betong, etc).
Velg festeanordning i nedtrekksmenyen nedenfor.

Utvidet produktinformasjon nedenfor.

Vanlig pris kr 185 125,00 Special Price kr 166 600,00 kr 133 280,00
Bestillingsvare
SKU
KBT560.605.011.001

Produktspesifikasjoner:

Frittstående Rørklokker "Otto"
Forankring: Støpes ned i bakken/ Forankres i hardt underlag
Dybde: 15 cm
Bredde: 175 cm
Høyde: 175 cm
Vekt: 83kg.

Musikkinstrument Otto er frittstående rørklokker bestående av metallrør som er stemt i ulike lengder. Desto lenger røret er, desto lavere lyd produseres. Instrumentet kjennetegnes av høye frekvenser og en subtil rekke av aliquot-toner. For å få lyd ut av instrumentet slår man på midten av rørene med de medfølgende slagpinnene. De enkleste slåtte rytmene vil produsere interessante melodier. Musikkinstrumentet passer derfor til alle, uansett musikalsk bakgrunn.  Instrumentet kan brukes av opp til to personer av gangen.

Marimba "Calypso"
Forankring: Støpes ned i bakken/ Forankres i hardt underlag
Lengde: 61,5cm
Bredde: 170cm
Høyde: 107,5cm.
Vekt: 41kg.

Musikkinstrument Marimba "Calypso" er et musikkinstrument i idiofon-familien med to identiske speilvendte skalaer. Instrumentet består av en rekke metallrør som resonnerer med myk lyd, rik på harmoniske toner. Instrumentet kan spilles av 1-2 person om gangen. Spillteknikken er veldig enkel og intuativ, noe som gjør at instrumentet kan brukes av både barn og voksne med og uten musikalsk bakgrunn. For å få lyd ut av instrumentet benytter man de medfølgende slagpinnene - slå på midtre del av rørene i ønsket rytme.

Frittstående Rørklokker "Forest"
Forankring: Støpes ned i bakken/ Forankres i hardt underlag
Lengde: 55cm
Bredde: 175 cm
Høyde: 190,5 cm
Vekt: 75kg.

Rørinstrument Forest er et frittstående musikkinstrument bestående av metallrør stemt til forskjellige lengder. Desto lenger røret er, desto lavere lyd produserer det. Musikkinstrumentet kjennetegnet av høye frekvenser og en subtil rekke av aliquot-toner. For å spille på instrumentet bruker man de medfølgende slagpinnene. Ved å slå midt på rørklokkene vil man oppleve et bredt spekter av toner. Selv de enkleste slåtte rytmene vil lage behagelige og interessante melodier. Dette musikkinstrumentet kan brukes av opp til 2 personer samtidig.

Håndpanne "Koala Duo"
Forankring: Støpes/Forankes i hardt underlag
Lengde: 139
Bredde: 55cm
Høyde: 69cm
Vekt: 35kg

Håndpanne Koala Duo er et instrument med en karakteristisk, metallisk, men også myk lyd. Instrumentet er skapt basert på en "Tounge Drum", et instrument som opprinnelig ble laget av en tom gassylinder. 

Instrumentet er ideelt egnet for spontan musikk på lekeplassen i barnehagen, skolen eller i offentlige parker. Instrumentet vil skape glede for enhvert barn, uavhengig av musikalske evner. Her er det kun kreativiteten som setter grenser. Ved å slå på instrumentet kan man lage en vakker, melodisk melodi selv med enkle rytmer. 


Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!