Sommerbutikken AS - Musikkinstrument Toner av Harmoni

Musikkinstrumenter (Sett) - Toner Av Harmoni

Musikkinstrumenter (Sett) - Musikksirkel

Musikkinstrumenter (Sett) - Musikksirkel

Musikkinstrumenter (Sett) - Unik Melodi

Musikksett "Unik Melodi" består av instrumenter som er skalert for å harmonisere med hverandre. Som et resultat av dette er lyden av instrumentene en perfekt match. Settet av musikkinstrumenter legger til rette for samarbeid, kreativitet og eksperimentering med musikk. Settet inkluderer musikkinstrumenter for både melodi - og slaginstrumenter.

Settet består av følgende instrumenter:
1.stk "Trommer Torden"
1.stk Marimba "Stream"
1.stk Fristtående Rørklokker "Sonnie"
1.stk Rørinstrument "Clappo"
1.stk Xylophone "Echo Piano"

Instrumentene kan festes til underlaget med to festesystemer:
Festeanordning 1: Betonganker - for sikker og stabil installasjon på myke overflater som gress/sand, bark, etc.
Festeanordning 2: Ankerfeste for installering på harde overflater (betong, etc).
Velg festeanordning i nedtrekksmenyen nedenfor.

Utvidet produktinformasjon nedenfor.

Vanlig pris kr 157 625,00 Special Price kr 141 850,00 kr 113 480,00
Bestillingsvare
SKU
KBT560.606.011.001

Produktspesifikasjoner:

Trommer Torden
Forankring: Støpes ned i bakken /Forankes i hardt underlag
Lengde: 91
Bredde: 30
Høyde: 69cm
Vekt: 27kg

Torden-trommene refererer til de velkjente, klassiske trommene som brukes for å slå rytmer. Trommene kan brukes av personer i alle aldre og passer vel så godt i barnehager som i offentlige parker. Musikkinstrumentet kan brukes alene eller i selskap med totalt 3 personer. Det er anbefalt å legge til en benk for å gi større komfort ved bruk. Trommene leveres i tre størrelser med ulik diameter og farger på trommens overflate. Hver av trommene generer forskjellige toner som gir uendelige muligheter for å utforske musikkens muligheter. Stor glede for både barn og voksne.

Marimba "Stream"
Forankring: Støpes ned i bakken/ Forankres til hardt underlag.
Lengde: 90cm
Bredde: 63cm
Høyde: 114,5cm.
Vekt: 22kg.

Musikkinstrument Marimba "Stream" er et musikkinstrument i idiofon-familien. Instrumentet består av en rekke metallrør som resonnerer med myk lyd, rik på harmoniske toner. Instrumentet kan spilles av en person om gangen. Spillteknikken er veldig enkel og intuativ, noe som gjør at instrumentet kan brukes av både barn og voksne med og uten musikalsk bakgrunn. For å få lyd ut av instrumentet benytter man de medfølgende slagpinnene - slå på midtre del av rørene i ønsket rytme.

Frittstående Rørklokker "Sonnie"
Forankring: Støpes ned i bakken/ Forankres i hardt underlag
Dybde: 29 cm
Bredde: 123,5cm
Høyde: 177 cm
Vekt: 83 kg.

Musikkinstrument "Sonnie" er et rørklokke-instrument bestående av metallrør stemt til forskjellige lengder. Desto lenger rørene er, desto lavere lyd produserer det. Musikkinstrumentet kjennetegnes av høye frekvenser og en subtil rekke av aliquot-toner. For å spille på instrumentet skal man slå på midten av rørene med de tilhørende slagpinnene. Selv den enkleste, intuitivt slåtte ryrmen vil produsere interessante melodier. Instrumentet legger derfor til rette for musikalsk eksperimentering og kreativitet. Maksimalt to personer kan spille på rørklokkene samtidig.

Rørinstrument "Clappo"
Forankring: Støpes ned i bakken /Forankes i hardt underlag
Lengde: 118cm
Bredde: 28cm
Høyde: 86cm
Vekt: 41kg

Rørinstrumentet tilhører gruppen slagverksinstrumenter. Instrumentet består av syv rør av ulike størrelser som er festet på en ramme. For å spille på instrumentet benytter man de spesielle padlene som er festet til instrumentet. For å få rytmisk lyd ut av instrumentet slår man på den øvrige delen av rørene (dekke dem). Instrumentet passer for opp til 2 personer og gir mange muligheter for å eksperimentere med musikk og utvikle en naturlig følelse for rytme. Instrumentet passer for alle - det er kun kreativiteten som setter grenser. 

Xylophone Echo Piano
Forankring: Støpes ned i bakken/ Forankres i hardt underlag
Lengde: 53,5cm
Bredde: 95cm
Høyde: 105,5cm
Vekt: 41kg.

Musikkinstrument "Echo Piano" er en xylofon som tilhører underkategorien av slagidiophoner. Musikkinstrumentet består av riktig stemte metallstenger som er plassert i en rekke. Det trengs ingen spesielle ferdigheter for å spille på xylofonen, instrumentet egner seg svært godt for barn som ønsker å eksperimentere med musikk og utvikle sin kreativitet. Musikkinstrumentet kan spilles av en person om gangen. Resonatorer er lagt til i instrumentet for å styrke og forlenge lyden som produseres. 

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!