Ribbevegg med pull-ups bar, turnringer og huskesete - serie 110 - Sommerbutikken AS

BenchK 112 ribbevegg - serie 110

BenchK 113 ribbevegg - serie 110

komplett pakke som består av ribbevegg, pull-ups bar, skrivebord, huskesete, klatretau og turnringer. Ribbeveggen gir gode muligheter for å gjøre en rekke treningsøvelser for hele familien. Gjennom lek kan barna videreutvikle sin koordinasjon, spenst og styrke. Ribbeveggens design gjør at den passer godt inn på barnerommet, treningsrommet, kontoret eller i stuen. Ribbeveggens konstruksjon gjør at den tåler en brukervekt på 120 kg, noe som gjør at ribbeveggen kan brukes av alle familiemedlemmer. Ribbeveggens konstruksjon og ribber (8 stk) er laget av robust bøktre som er oljet for hånd. Monteres enkelt til veggen ved hjelp av 4 stk veggfester. Det er viktig at veggen tåler ribbeveggen sin belastning. Pull-ups baren/stativet som følger med ribbeveggen er flyttbart og kan av den grunn enkelt demonteres når det ikke er i bruk. 

Skrivebord for ribbevegg er et meget praktisk tilbehør som kan brukes sammen ribbeveggen ved at det enkelt kan plasseres på toppen av pull-ups baren/stativet. Det at du selv har mulighet til å bestemme hvilken av ribbene pull-ups baren/stativet skal plasseres på gjør at skrivebordsplaten kan brukes som arbeidspult for både barn og voksne. Skrivebordet er plassbesparende, ser stilig ut og passer perfekt inn på enten soverommet, kontoret eller i stuen. Laget av bøktre og oljet for hånd. 

Pakken som består av turnringer, huskesete og klatretau gjør at barna kan klatre, gynge og svinge i ribbeveggen, noe som legger til rette for både lek og moro. Akrobatikk i tidlig alder legger et godt grunnlag for god koordinasjon, bevegelighet og styrke.Turnringene er laget av polert kryssfinér i bøk som gjør de glatte og trygge å bruke for hendene. Svarte stropper med spenner gjør at turnringene enkelt kan justeres til ønsket høyde og fjernes ved behov. Borrelåsfunksjon sørger for at eventuell overflødig stropp enkelt kan festes. Gripeløkkene som turnringene festes i gjør det mulig å bruke stroppene alene som TRX-stropper. Klatretauet kan brukes enten alene eller som huske ved hjelp av huskesetet. Det hvite bomullstauet er 2,10 m langt og festes enkelt til toppen av ribbeveggen ved hjelp av en løkke. Ved at huskesetet holdes på plass ved hjelp av en knute, unngår man bruk av plast eller metall. Både huskesetet og turnringene er overflatebehandlet med olje i lys bøkfarge.

Pakken inkluderer:   
- Ribbevegg
- Flyttbart Pull-ups stativ 
- Skrivebord for ribbevegg 
- Huskesete, turnringer og klatretau 
- Marialer for veggmontering er ikke inkludert, da hvilke materialer som vil egne seg best avhenger av hvilken type vegg ribbeveggen skal festes til.

Ribbeveggene/treningsapparatene oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at ribbeveggene ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 

Vanlig pris kr  6 395,00 Special Price kr  5 425,00 kr  4 340,00
På lager
SKU
BEK-113

Spesifikasjoner: 
Maks brukervekt for ribbevegg og pull-up bar: 120 kg 
Maks brukervekt for turnringer, klatretau og huskesete: 80 kg
Antall ribber: 8 stk 
Bredde: 64 cm 
Høyde: 2,20 m 
Minimum takhøyde: fra 2,30 m 
Størrelse skrivebord: 62 cm x 58 cm x 2 cm
Montering: til vegg 
Vekt: 29 kg 
Farge: Lys bøk 
Materiale: robust bøktre, kryssfinér i bøk 
Garanti: 2 år 

Europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr: 
Ribbeveggene/treningsapparatene oppfyller strenge krav til europeiske sikkerhetsstandarder for sportsutstyr (PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03). Dette betyr at ribbeveggene ikke bare er egnet for hjemmebruk, men også for offentlige institusjoner som skoler, barnehager, sykehus, kontorer og treningssentere. 

Leveres i 4 pakker.
1.stk. kollinummer 31
1.stk kollinummer 39
1.stk kollinummer 38
1.stk kollinummer 06

Vi sender over hele landet. Lurer du på noe? Ring oss på tlf. 66 91 73 20!


Anmeldelser
Skriv til oss
Skriv til oss, så vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.
Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!