Sommerbutikken AS - Godkjent lekeapparat for offentlig bruk

Lekeapparat med klatring og sklie - modell "Vrådal"

Sommerbutikken AS - Lekeapparat med store klatrevegger, armganger og sklie

Lekeapparat med klatrevegg og rutsjebane - modell "Gaustatoppen"

Lekeapparat Skolemodell - modell "Rauland"

Dette er et stort lekeapparat med mange elementer for lek. På lekeapparatet er det en hengebro, rutsjebane, klatrestige, klatrevegg og flere elementer for rollelek. På grunn av lekeapparatet sin størrelse og sitt design kan mange barn i forskjellig alder leke samtidig, og lekeapparatet egner seg således godt for bruk på skoler, barnehager og store boligområder.
Størrelse: 780x810cm
Arealbehov: 1150x810cm
Fallhøyde: 215cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand eller bark
Anb. alder: 3-14 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 245 000,00 kr 196 000,00
Bestillingsvare
SKU
AK1237B

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken


Anmeldelser

Files