Lekeapparat Vestfossen med fire tårn og 2 sklier - Sommerbutikken.no

Lekeapparat med to rutsjebaner - modell "Vestfossen" Rød/Blå

Lekeapparat med to rutsjebaner - modell "Vestfossen" Sort farge

Lekeapparat Vestfossen er et stort apparat med mange morsomme elementer. Her har du klatrevegger, klatrenett og brannmanntau. I tillegg er det kryptunnel over bakken, fire tårn med tak og to rutsjebaner. Under to av tårnene er det disk, der barna kan leke "kiosk". Med alle disse elementene kan lekeapparatet tilby utfordringer til både de minste barne så vel som de litt eldre. Perfekt for store skoler og i befolkede boligområder.

Teknisk info:
Størrelse: 540 x 840cm
Arealbehov: 890 x 1240cm
Fallhøyde: 215cm
Anb. fallunderlag: Fallmatter, støtsand eller bark
Anb. aldersgruppe: 3-14 år

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
- Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

kr 311 250,00 kr 249 000,00
Bestillingsvare
SKU
AK1244S

Lekeapparatet er en del av "Telemarkserien" som består av en rekke klassiske, brukervennlige og godkjente lekeapparater i kraftige trematerialer. Treverk av furu som er hentet ut i nærheten av fabrikken som holder til i Fyresdal.

Rammeverk og gulvbord er impregnert med spesialimpregnering (Koppers MicroPro) som gir minimalt med vedlikehold og en forventet levetid på opptil 30-40 år. Alle metalldeler er produsert i galvanisert stål som er pulverlakkert.

Tak og rekkverk og andre plater med dekordetaljer er produsert i HDPE plast (100 % resirkulerbart). I tillegg den vanlig fargekombinasjonen av blå og rød, så har vi også utarbeidet modeller for moderne og urbane miljøer, der sort er hovedfargen.

Alle lekeapparatene i Telemark-serien er laget for at de skal tåle røff behandling. Lekeapparatene passer derfor godt inn hos skoler, barnehager, campingplasser og borettslag. Lekeapparatene er ikke bare designet for sosial lek, men tilbyr også utfordringer for morsom motorisk trening.

Lekeapparatene kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestillinger.

Bestilling kan foretas som følger:
 - Via telefon: 66917320
 - Via e-mail: post@sommerbutikken.no
 - Via nettbutikken

Anmeldelser

Files

Vi fant andre produkter du kanskje kommer til å like!